Vanzare Pret Fix

Dragi columbofili,

     Am creat aceasta pagina de vanzari la Pret Fix pentru a da posibilitatea tuturor doritorilor sa achizitioneze porumbei de top, de la crescatorii postati de noi pe acesta pagina.
     Pentru porumbeii aflati in crescatoria noastra, cumparatorul trebuie sa achite valorea transportului catre noua locatie ( serviciul Prioriti Post ), pretul transportului din tara de provenienta catre Romania fiind suportat in prealabil de noi.
     Din momentul achizitionarii, ne obligam ca in maximum 7 zile lucratoare porumbelul sa fie livrat catre dumneavoastra.
Porumbeii achizitionati de dumnevoastra vor fi trimisi prin serviciul ramburs, iar dumneavoastra aveti obligatia sa platiti valoarea coletului in momentul ridicarii acestuia.
     Exceptie fac porumbeii care se afla in strainatate, achizionararea facandu-se direct de la crescator, insa aici, site-ul columbofil www.sportulclumbofilinternational.net nu percepe nici un comision de la cumparator si nici nu va intra in contact cu banii dumneavoastra, mai mai mult, pentru intra in posesia porumbeilor achizitionati va stam la dispozitie cu orice aveti nevoie.
     Porumbeii postati de crescatorii din strainatate vor ajunge la dvs. in maximum 7 zile lucratoare din momentul achitarii de catre dvs. a pretului cerut in contul crescatorului respectiv iar pentru transportul porumbelului din strainatate veti achita intre 15-25 euro / porumbel in functie de tara de provenienta a crescatorului care vinde si in functie de posibilitatile dvs. de a-l aduce in tara.

.

Best Pigeons in Europa ( activa ) 

Crescatoria Team Noël-Willockx ( activa )