Un nou concept marca Sportul Columbofil International

Dragi columbofili, oameni, si mai ales iubitori ai sportului columbofil.
          Cu emotii scriu aceste randuri, randuri venite din suflet, pentru oameni cu suflet, pentru impatimiti ai sportului columbofil, sau doar simpli iubitori ai acestor minunate pasari.
         Columbofilia, si nu numai, ca orice ramura, evolueaza intr-un ritm alert, ca orice domeniu, ca orice sport, iar cei ce reusesc sa prinda miscarile timpului din mers se adapteaza cu siguranta la acest ritm spre perfectiune in sportul columbofil. Metodele de pregatire, manierele de perfectionare in nutritia porumbeilor, analizarea in amanunt a sistemelor de zbor, toate astea adaptate la o anumita categorie determina rezultate absolut fantastice. Cu siguranta, vazand rezultatele de top in tara noastra, punctaje din ce in ce mai mici, crescatori axati pe anumite categorii de zbor, putem spune ca Romania este pe o panta ascendenta a acestui sport, un sport devenit stiinta, un sport doar pentru cei mai bine pregatiti din noi. Intrand nepregatiti in acest sport, nu faceti decat sa ingrosati randurilor celor ce micsoreaza punctajele celor mai bine pregatiti.
         Sportul Columbofil International, sub noua forma, vine in fata dumneavoastra cu un nou concept columbofil, un concept de mediatizare a sportului columbofil romanesc peste hotare si nu numai, si poate cel mai important, aducerea sportului columbofil din Europa la noi in tara.
          Legatura stransa pe care echipa noastra o are cu crescatorii din Europa va aduce un rezultat pozitiv columbofiliei din tara noastra, aici amintim nume mari ca : Filip & Nicolas Norman, Klaus Stieneker , Dirk Van Dyck , Frederick Fillipe , Hans & Evert Jan Eijerkamp, Piet v.d Merwe, etc.  Articole de prezentare, maniere de pregatire, studiul in amanunt al intregului fenomen ce inseamna sportul columbofil de catre marii crescatori si adus in detaliu in tara noastra prin intermediul site-ului cu siguranta va dezvolta acest sport.
         Saptamanal echipa noatra va prezenta 2 – 3 crescatori de top din Europa, mai mult sau mai putin cunoscuti de noi, insa cu rezultate ce il propulseaza in elita sportului columbofil. Metodele lor de pregatire, hranirea, sistemul de zbor si mai ales cativa porumbei oferiti spre vanzare crescatorilor din tara noastra la preturi de Romania, vor aduce un plus site-ului nostru.
         Analiza saptamanala a vremii in weekend, crescatorii care au castigat concusurile saptamanele nu vor lipsa de pe site-ul nostru, si mai ales un interviu la cald la etapele nationale prin deplasarea noastra la fericitii crescatori.
         Noutatile de pe intreg mapamondul privind sportul columbofil vor fi la ordinea zilei, legatura noastra cu marii crescatori din Europa va fi un plus pentru noi, si cu siguranta, si pentru cei ce vor urmari in de aproape activitatea site-ului nostru.
          De asemenea suntem deschisi in totalitatea la colaborarea cu crescatori din tara noastra, prin prezentarea in amanunt a rezultatelor, interviuri si reportaje bine conturate, realizarea unoi wallpaper de prezentare a porumbeilor campioni si nu numai,  eventuale aparitii in revista noastra Sportul Columbofil International, sau orice alta activitati de management pentru o buna prezentare pe piata columbofila din Romania.
Licitatiile si ele vor fi un punct fierbinte al site-ului nostru, colaborand cu marea majoritate a campionilor din Europa, site-ul nostru va veni cu oferte cum rar au fost intalnite pana acum in Romania.
          De asemenea acesta colaborare ne va permite vanzarea porumbilor campioni din Romania direct catre Asia si tarile din Vest , fara  ,,n” intermediari si comisioane care sa depaseasca valoarea porumbeilor.
          Ca o noutate in Romania, site-ul nostru isi va forma o  crescatorie de reproductie  avand porumbei de o reala valoare de la crescatori de top din Europa, urmand ca produsii lor sa fie vanduti sub egida “  Sportului Columbofil International “ la pret fix.
         Cele prezentate mai sus, sunt doar o parte dintre ideile noului proiect al site-ului Sportul Columbofil International , credem cu putere in noul nostru concept, acela de a prezenta columbofilia la cel mai inalt nivel asemenea tarilor din vest, de a aduce columbofililor romani ceea ce nu li s-a oferit pana acum, si mai ales, acela de a prezenta situatia noastra columbofila la tot pasul.
Echipa, Sportul Columbofil International !

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *